A teljes körű takarítási szolgáltatások ajánlata:

A D.I.SEVEN, a.s. TÁRSASÁG

Folyamatosan bővíti az általa kínált szolgáltatások portfólióját, ezért úgy döntött, hogy a biztonsági szakterület mellett mindenféle objektum és berendezés takarítását is vállalja. Garantáljuk a gyors intézkedést, a nem szabványos helyzetek megoldását, a rugalmasságot és mindenekelőtt a professzionalizmust. Felelősséget vállalunk az ügyfél vagyonáért és az adott létesítményben végzett tevékenységekért, valamint a takarító személyzet diszkréciójáért.

Az üzleti partner érdekében operatív módon kezeljük az üzleti partner észrevételeit, felelősséget vállalunk az ügyfél ránk bízott vagyonáért és az adott objektumban a takarítási szolgáltatások nyújtásával kapcsolatos tevékenységekért.

Adminisztratív, ipari és szállodai helyiségek takarítása

Az adminisztratív épületek belső tereinek rendszeres tisztítása

Szőnyegmosás, porszívózás és tisztítás

Higiéniai program, készítmények feltöltése és fertőtlenítési szolgáltatás

Takarítás kézműves tevékenységek után

Homlokzatok, ablakok, kirakatok külső tisztítása

Magasban végzett szolgáltatás hegymászó felszereléssel

Ipari létesítmények, csarnokok takarítása

Nagyfelületű kezelés polimer viasszal

Kertészeti munkák és zöldfelület karbantartása

A közlekedési utak téli karbantartása

Tervezési elemzés

A D.I.SEVEN Services, spol. s r.o. TÁRSASÁG

Minden típusú takarítási tevékenység problémamentes elvégzéséhez elengedhetetlen a tervezési elemzés, amely munkatársaink szakmai tudásából és szakmai tapasztalatából ered. A javasolt takarítási rendszer tiszteletben tartja az ügyfél tulajdonának sajátosságait, az ügyfél óhajait és preferenciáit a higiénia terén.

A tervezési elemzés tartalma:

Az alkalmazottak kiválasztása

A D.I.SEVEN Services, spol. s r.o. TÁRSASÁG

A D.I.SEVEN Services, spol. s r.o. márka társadalmi értékét elsősorban munkatársaink takarítási szolgáltatások nyújtása terén tanúsított hozzáállása, munkája és rugalmas megoldásai alkotják.

Társaságunk nagy hangsúlyt fektet alkalmazottainak bármely kínált tevékenységre történő
kiválasztására.

A kiválasztási eljárás folyamata:

Minden jelentkező többlépcsős kiválasztási folyamaton esik át, melynek során kiemelt figyelmet fordítunk a jelentkező megbízhatóságára, amelyet az előző munkáltató pozitív referenciái támasztanak alá. Ezen felül az elvárások között szerepel a jó egészségi, fizikai állapotot és a kellemes megjelenés. Magától értetődik az üzleti partner igényeire való segítőkész reagálás és a személyes elkötelezettség és a munkatevékenység iránti érdeklődés által támogatott kezdeményezőkészség.